ESPAIS

Gastronomia

Espai tast

El festival Birrasana oferirà un espai a través del qual es faran sessions de maridatge i tast amb les diferents cerveses artesanes participants amb diferents productes de qualitat, així com xerrades de professionals. Una plataforma que servirà per presentar els diferents productes que es combinaran amb la cervesa artesana que millor hi pugui encaixar.
La idea és gaudir d’una experiència única en un marc incomparable.

Gastronomia

Food Trucks

Birrasana oferirà un espai on es disposaran les diferents propostes food trucks entre les quals oferiran diferent tipologia de menjar (mexicà, argentí, crepes, hamburgueses, vegetarià, gluten free…) i es podrà gaudir d’un espai amb taules altes per poder menjar tranquil·lament.
Aproximadament hi haurà un total de 8 food trucks i una pizzeria amb forn de llenya.

Animació

Parc infantil i animació

El Birrassana és un festival de caire lúdic i familiar, és per això que hi haurà reservada una zona on hi haurà muntat un parc infantil, tancat i tutelat per monitors que farà que els més menuts gaudeixin d’una estona magnífica mentre els pares es relaxen prenent o degustant alguna cervesa. 

Oci

Concerts i música en directe

A través del Birrasana, continuem apostant pels concerts i la música en directe com a opció principal d’animació i entreteniment. És per això que hi haurà música ambiental durant tota la jornada i al capvespre s’iniciaran els concerts en directe d’estil Pop Rock i que s’allargaran fins la 1 de la matinada, aproximadament.

Divendres

22:00h – Concert amb The Brand

22:00h – Concert amb The Brand

23:30h – Concert amb SIN CITY

Dissabte

21:30h – Concert amb Gadjo

23:00h – Concert amb Tapeo Sound System

Durant tots els dies, Música ambient amb Jose Reyes DJ

ORGANITZEN

AMB EL SUPORT

COL·LABOREN