ESPAIS

Gastronomia

Espai tast

El festival Birrasana oferirà un espai a través del qual es faran sessions de maridatge i tast amb les diferents cerveses artesanes participants amb diferents productes de qualitat, així com xerrades de professionals. Una plataforma que servirà per presentar els diferents productes que contenen el segell agroalimentari GIRONA EXCEL·LENT, a més de productes de proximitat i KM0, gràcies a la col·laboració del programa “Localitza” del Consell Comarcal de la Selva, que es combinaran amb la cervesa artesana que millor hi pugui encaixar.  Una experiència única en un marc incomparable.

Gastronomia

Food Trucks

El Birrasana oferirà un espai on es disposaran les Food Trucks entre les quals oferiran diferent tipologia de menjar (menjar mexicà, argentí, crepes, hamburgueses, vegetarià, gluten free…), entre els quals es gaudirà d’un espai amb taules altes per poder menjar tranquil·lament i gaudir del moment. Estigueu atents a les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram), on anirem anunciant els assistents!

PIZZA SHOW: Des de la primera edició que ens acompanyen amb les seves delicioses pizzes, patates xips, carn rostida i botifarres amb pa acabat de fer al forn de llenya.

Animació

Parc infantil i animació

El Birrassana és un festival de caire lúdic i familiar, és per això que hi haurà reservada una zona amb un parc infantil, tancat i tutelat per monitors que farà que els més menuts gaudeixin d’una estona magnífica mentre els pares es relaxen prenent o degustant alguna cervesa. A més, es comptarà amb animació itinerant, a càrrec d’una companyia còmica i clowns que realitzaran diferents actuacions per als més menuts.

Oci

Concerts i música en directe

El Birrasana continua apostant pels concerts i la música en directe com a opció principal d’animació i entreteniment. És per això que hi haurà música ambiental durant tota la jornada i, al capvespre, s’iniciaran els concerts en directe d’estil Pop Rock i que s’allargaran fins la 1 de la matinada aproximadament divendres i dissabte i fins al vespre el diumenge.

Divendres

22:00h – Concert amb The Muddy Sound

23:30h – Concert amb Bananna Beach

Dissabte

19:00h – Rock’n Roig DJ

20:30h – Dj Angel

22:00h – Concert amb Tapeo Sound System

Durant tots els dies, Música ambient amb Jose Reyes DJ.

ORGANITZEN

AMB EL SUPORT

ORGANITZEN

AMB EL SUPORT

COL·LABOREN