ESPAIS

Gastronomia

Espai tast

El festival Birrasana oferirà un espai a través del qual es faran sessions de maridatge i tast amb les diferents cerveses artesanes participants amb diferents productes de qualitat, així com xerrades de professionals. Una plataforma que servirà per presentar els diferents productes que es combinaran amb la cervesa artesana que millor hi pugui encaixar.
La idea és gaudir d’una experiència única en un marc incomparable.

Gastronomia

Food Trucks

L’esdeveniment comptarà amb un espai on es disposaran les food trucks, que oferiran diferents tipus de menjar (menjar mexicà, argentí, crepes, hamburgueses, pizzes, vegetarià, gluten free…), entre els quals es gaudirà d’un espai amb taules altes per poder menjar tranquil·lament i gaudir del moment.

Empanadillas La Garriga

Animació

Parc infantil i animació

El Birrassana és un festival de caire lúdic i familiar, és per això que hi haurà reservada una zona on hi haurà muntat un parc infantil, tancat i tutelat per monitors que farà que els més menuts gaudeixin d’una estona magnífica mentre els pares es relaxen prenent o degustant alguna cervesa. A més, es comptarà amb l’animació itinerant que anirà a càrrec d’una companya còmica i clowns que realitzaran diferents actuacions als més menuts.

Oci

Concerts i música en directe

A través del Birrasana, continuem apostant pels concerts i la música en directe com a opció principal d’animació i entreteniment. És per això que hi haurà música ambiental durant tota la jornada i al capvespre s’iniciaran els concerts en directe d’estil Pop Rock i que s’allargaran fins la 1 de la matinada, aproximadament.

Divendres

Dissabte