EL FESTIVAL

Us presentem una nova edició del Festival Birrassana, un esdeveniment a nivell internacional que contribueix a situar la cervesa de qualitat en un nou graó de reconeixement i visibilitat. Aquesta nova edició neix amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura de la cervesa en un marc idoni, així com continuar amb la tasca de promoció i visualització del sector tal com s’ha aconseguit any rere any.

Un esdeveniment de caire lúdic i familiar, que compta amb visitants de tot el món i que podran gaudir d’un espai gastronòmic molt ampli a càrrec d’un espai amb food trucs i zona de menjar, així com de diverses activitats infantils i concerts en directe que amenitzaran la jornada.

L’emplaçament

El Birrasana 2019 tindrà lloc a Lloret de Mar, concretament al pàrquing de la platja Sa Caleta. Es tracta d’una cala de pescadors d’uns 110 metres aproximadament i que s’identifica principalment pel gran nombre de barques que reposen a la superfície de la sorra compartida entre els banyistes i pescadors de la zona. És considerat un dels espais més representatius i característics de Lloret de Mar ja que ofereix unes meravelloses vistes del Castell d’en Plaja.

La gran extensió de pàrquing que ocupa permet dur sense cap tipus de problema la celebració d’aquest esdeveniment amb una gran oferta de cerveses, menjar gastronòmic i activitats.

Pàrquings

Lloret de Mar disposa de múltiples pàrquings públics i privats. També hi ha habilitada una zona blava d’estacionament temporal regulat. El més recomanable és estacionar el vehicle privat un cop s’arriba a la població i utilitzar altres mitjans de transport durant l’estada.

Per als autobusos, Lloret disposa d’aparcaments específics situats en diferents punts estratègics de la població.

ORGANITZEN

AMB EL SUPORT

ORGANITZEN

AMB EL SUPORT

COL·LABOREN